Høstens program er sluppet

Høsten 2020

 

Sammen med dyktige samarbeidspartnere har vi igjen klart å sette sammen et variert program for de aller fleste:
De minste kan oppleve spennende og morsomme familieforestillinger med blant annet Tik Tik Tik Sjonglering i en verden av arabisk musikk og sirkuskunster.
Hvis du har begynt på skolen kan du delta på Vitenshow med forsker-Frederic i programserien Faktastisk. Eller hva med den suksessfulle podkasten Level BackUp Live for ungdom?

For de språkinteresserte kan du få med deg det underholdende foredraget: Å kalle et baketrau for en spade og hemoroider for fiken. I våre egenproduserte programserier kan du i Feminisme – kvinner mot menn? møte komiker Adam Schjølberg eller skamløsjentene Nancy Herz og Sofia Nesrine Srour, mens i Boka i mitt hjerte kan du møte forfatter Erlend Loe i samtale med diakon Ole Hafell og illustratør og forfatter Gerd Brantenberg i samtale med leder av Amnesty Ungdom Tønsberg Victoria Steen Hansen.

Nytt for denne sesongen er at vi starter med å strømme enkelte arrangementer slik at flere kan få med seg arrangementer hvor vi dessverre kanskje ikke har plass til alle som vil.

Hele programmet finner du her

 

Vi ønsker at dere skal være trygge når dere kommer på våre arrangementer. Det vil derfor være billetter og begrenset antall plasser på de fleste arrangementene. Alle arrangementer krever navn og telefonnummer på grunn av smittesporing. Disse opplysningene vil slettes etter 14 dager. Følg nøye med på våre nettsider om hvordan du skal melde deg på hvert enkelt arrangement. Med forbehold om programendringer.

0001Forside program høsten 2020
Translate »