Arkiv for aktuelle saker

Reklame Sommerles 2019. Tegning. Bilde.

Sommerles 2019 snart her!

Den 1. juni går endelig startskuddet for den landsomfattende sommerlesekampanjen Sommerles.no for alle skolebarn i 1. til 7. klasse! For mer info om kampanjen, se altom.sommerles.no.

Kvinner fra ulike kulturer som leser. Av Anna Fiske. Illustrasjon.

Bli med på lesetimen!

I anledning Bokåret 2019 inviteres du til å bli med på Lesetimen og få sjansen til å vinne en spennende premie.

bylivsprisen

Vi er nominert til Bylivsprisen!

For andre år på rad er vi nominert til Bylivsprisen, og vi har skikkelig lyst til å vinne den i år. Vi har sterk konkurranse fra de andre nominerte, men vi håper at vi er din favoritt.  Nominasjonen er på bakgrunn av at vi endelig har blitt søndagsåpne og Pop up-biblioteket i forbindelse med Bokåret 2019. […]

verdensbiblioteket. skjermdump

Verdensbiblioteket er her!

Den 26. mars ble Verdensbiblioteket.no offisielt lansert. Her finner du e-bøker og lydbøker på flere språk, som er tilgjengelige for strømming gjennom tjenesten.

Book en bibliotekar

Trenger du hjelp til å finne informasjon? Nå kan du booke en bibliotekar i 30 minutter og få hjelp.

Pop up-biblioteket Bokåret 2019

Vi feirer Bokåret 2019 med pop up-bibliotek på en rekke arenaer i Tønsberg og Færder.

Hentefrist

Ny hentefrist

For at flere skal få muligheten til å låne høyt etterspurte bøker og andre medier, reduserer biblioteket hentefristen fra 7 dager til 5 dager ved alle avdelinger, gjeldende fra 1. februar 2019

Meråpent bibliotek

Bruk biblioteket 7-23!

Fra og med mandag 4. februar kan du låse deg inn selv på biblioteket i Tønsberg.
Hver dag hele året, fra kl 07.00 om morgenen, til kl 23.00 om kvelden, kan du komme deg inn med lånekortet ditt.

bokhylle med bøker.foto

Bokåret 2019 – 500 år med trykte bøker i Norge

Lørdag 19.januar går startskuddet for Bokåret 2019, som markerer 500 år med trykte bøker i Norge. I et helt år feirer vi boka enda mer enn vanlig over hele landet.

Det flerspråklige bibliotek. Logo

Det flerspråklige bibliotek

Visste du at Vestfoldbibliotekene har tilgang til bøker på 69 ulike språk via Det flerspråklige bibliotek?

Ung kvinne med hodetelefoner i byen. Foto

Gratis lydbøker fra Norsk lyd- og blindeskriftbibliotek

Alle har rett til å lese! NLB låner ut lydbøker gratis til alle som strever med å lese på grunn av funksjonsnedsettelse eller sykdom.

Fasade på Tønsberg og Nøtterøy bibliotek

Film om Tønsberg og Færder bibliotek

«Jeg har alltid sett på dette biblioteket som et slags Soria Moria slott fordi det skinner av det!» – Tone Moseid, biblioteksjef.