Arkiv for aktuelle saker

Biblioteksøk-plakat. Foto.

Biblioteksøk

Biblioteksøk er Nasjonalbibliotekets nye søketjeneste for norske bibliotek.
Bruk gjerne lenken på våre nettsider, og søk opp og bestill bøker til ditt bibliotek.

Fasade på Tønsberg og Nøtterøy bibliotek

Film om Tønsberg og Færder bibliotek

«Jeg har alltid sett på dette biblioteket som et slags Soria Moria slott fordi det skinner av det!» – Tone Moseid, biblioteksjef.

eser søker bok jubileumslogo. Foto.

Leser søker bok

Visste du at alle Vestfoldbibliotekene er Bok til alle-bibliotek? Vestfoldbibliotekene samarbeider med Leser søker bok og har gode samlinger med tilrettelagte bøker.

Jente med nettbrett

Ny versjon av eBokBib

eBokBib versjon 4.0 ble lansert 15. februar 2018. Du laster ned den nye versjonen i App Store eller Google play.

Gjenbruksnett

I fjor sluttet vi med plastposer, og i år starter  vi med gjenbruksnett. Manus har sydd disse av gjenbruksstoff. Du kan låne med deg et nett hjem når du låner bøker, bare husk og lever det tilbake slik at andre også kan bruke dem.

færder kommunevåpen

Nytt år og nytt navn

Nå heter vi snart Tønsberg og Færder bibliotek! Fordi Nøtterøy og Tjøme kommuner slår seg sammen og blir til Færder kommune fra nyttår, endrer Tønsberg og Nøtterøy bibliotek navn til Tønsberg og Færder bibliotek fra samme tidspunkt. Samtidig blir Tjøme bibliotek en del av organisasjonen, det vil si at den midlertidige samarbeidsavtalen vi har hatt […]

Blå hodetelefoner. Foto.

Lån gratis lydbøker fra Norsk lyd- og blindeskriftbibliotek

Norsk lyd- og blindeskriftbibliotek er biblioteket for deg som strever med å lese.

mac mobil ipad

Gratis tilgang til Filmbib via biblioteket

Få tilgang til en unik samling av kort- og dokumentarfilm på PC, nettbrett eller mobil. Alt du trenger er nasjonalt lånekort og PIN-kode.

peiskos

Lesetips i høst!

Leseheftet «Norge leser nordisk» inneholder omtaler av aktuelle nordiske forfattere og bøker. Kanskje du finner en ny favoritt i høst?

Pernilla Slotte Hjermann. Foto.

Sommerles til nye høyder!

Fra Vestfold deltok 4319 barn i år, og det er ny rekord også i kampanjens hjemfylke. Til sammen har barna i Vestfold lest 52263 bøker, og i snitt 1347 sider hver! 😀

Teksten Biblioteket. Kunnskapens veiviser. hentet fra filmen med samme navn. Foto.

Kunnskapens veiviser

Film om informasjonskompetanse og kildekritikk i bibliotekene.

Vis meg versa

Vis meg versa! på YouTube

Gikk du glipp av Vis meg versa!?
På YouTube finner du alle Vis meg versa! som ble filmet.