Arkiv for aktuelle saker

Fasade på Tønsberg og Nøtterøy bibliotek

Er det deg vi leter etter? Ledig stilling som bibliotekar

Er du bibliotekar, og kan mye om barnelitteratur og skolebibliotek? Vi har ledig fast stilling i 100 %, med tjenestested Tønsberg og Færder bibliotek!

Nettsider Høsten 2020

Høstens program er sluppet

Sammen med dyktige samarbeidspartnere har vi igjen klart å sette sammen et variert program for de aller fleste, fra familieforestillinger til feminismeserien.

ny vman 1

Ny løsning på trådløst nett

Ny løsning for V-MAN Gjest fra 25. august. Alle må registrere seg på nytt etter denne datoen.

Karin Gamst med familie

Revetal bibliotek får ny kafé – åpning 18. august

Det er mange som har sett fram til åpningen av den nye kaféen på Revetal bibliotek. Dørene åpner tirsdag 18. august kl. 11.00.

Facebook-reklame, Sommerles.no, Sommerles 2020, Asbjørn og Astrid, blå bakgrunn, logo, tekst, medie: illustrasjon/grafikk

Premier i Sommerles 2020

Herer årets premier i Sommerles! Ta gjerne en titt på dem før du kommer for å hente premie.

Sommerles

Biblioteket og koronasituasjonen

Fra mandag 17. august starter vi opp igjen med ordinære åpningstider på alle tre avdelingene. Det blir også åpnet for meråpent bibliotek hver dag i Tønsberg og Revetal.

Norsklab logo

Norsklab: Øv til norskprøven

Nettkurs som kan brukes helt gratis for å lære norsk. Oppgavetypene er de samme som i norskprøven og omfatter nivåene A1-B2.

Sommerles.no er i gang!

Bli med på sommerens kuleste lesekampanje! Fra 1. juni til 31. august kan du som går i 1. til 7. klasse delta på Sommerles.no.

Boktips Anne Berit

Boktips fra Anne Berit

Her er noen av Anne Berits favoritter. Kanskje det blir en av dine favoritter også?

Boktips kosekrim

Boktips: Kosekrim

Ikke alle liker å lese kriminalromaner, der drapene er blodige og bestialske. Kanskje liker du best spenningen med å oppklare en sak uten å få de rå detaljene smurt utover boksidene. Her har vi funnet frem noen eksempler på det vi kaller «kosekrim» eller snill krim.

Boktips Å forstå mannen

Boktips: Å forstå mannen

Å forstå det motsatte kjønn er ikke alltid like enkelt. Her er en håndfull bøker som kan hjelpe deg til å forstå mannen. Nyttig for deg som er dame (og kanskje for deg som er mann?).

Boktips sterke kvinner

Boktips: Sterke kvinner

Verden og litteraturen er full av kvinner. Sterke, og litt sårbare damer som tar ansvar og ordner opp når situasjonen krever det. Her kan du møte noen av dem.