Arkiv for aktuelle saker

nasjonal bibliotekdag.logo

Nasjonal bibliotekdag 1.september

For fjerde år på rad feires Nasjonal bibliotekdag 1. september. Se filmen vi har laget for anledningen, og les om hva vi i Vestfoldbibliotekene er særlig stolte av!

Tvillingene Anna og Otto leser bøker på biblioteket. Foto.

Hurra for 100 000 Sommerlesere!

Sommerles.no er blitt en kjempesuksess i hele landet i år!

Fasade på Tønsberg og Nøtterøy bibliotek

Søndagsåpent og purregebyrfritt bibliotek

Fra og med mandag 20. august blir det enda enklere å bruke biblioteket i Tønsberg. Da utvider vi åpningstidene med enda en dag for familien, nemlig søndag.

PressReader

Visste du at du kan lese over 7000 aviser og tidsskrifter fra mer enn 100 land og på over 70 språk helt gratis via PressReader?

Utvalg fra FilmBib. Skjermdump. Foto.

Se dokumentarer og kortfilmer gratis!

Få tilgang til en unik samling av kort- og dokumentarfilm på PC, nettbrett eller mobil, med nye og forbedrede FilmBib

Sommerles 2018!

Sommerles.no startet i Vestfold, men er i år blitt nasjonal! Sjekk ut sommerens kuleste lesekampanje! 🙂

Bokmerkene

Vinnerne av tegnekonkurransen!

Våren 2018 gjennomført vi en tegnekonkurranse for barn opp til 13 år hvor oppgaven har vært å tegne motiv til nye bokmerker. Vi har hatt slike konkurranser ved fem ganger tidligere , siste gang var i 2012. Konkurransens tema denne gangen var LESEGLEDE. Hele 1350 bidrag var kommet inn ved innleveringsfristens utløp 1. april. Vinnerne er […]

Biblioteksøk-plakat. Foto.

Biblioteksøk

Biblioteksøk er Nasjonalbibliotekets nye søketjeneste for norske bibliotek.
Bruk gjerne lenken på våre nettsider, og søk opp og bestill bøker til ditt bibliotek.

Fasade på Tønsberg og Nøtterøy bibliotek

Film om Tønsberg og Færder bibliotek

«Jeg har alltid sett på dette biblioteket som et slags Soria Moria slott fordi det skinner av det!» – Tone Moseid, biblioteksjef.

eser søker bok jubileumslogo. Foto.

Leser søker bok

Visste du at alle Vestfoldbibliotekene er Bok til alle-bibliotek? Vestfoldbibliotekene samarbeider med Leser søker bok og har gode samlinger med tilrettelagte bøker.

Jente med nettbrett

Ny versjon av eBokBib

eBokBib versjon 4.0 ble lansert 15. februar 2018. Du laster ned den nye versjonen i App Store eller Google play.

Gjenbruksnett

I fjor sluttet vi med plastposer, og i år starter  vi med gjenbruksnett. Manus har sydd disse av gjenbruksstoff. Du kan låne med deg et nett hjem når du låner bøker, bare husk og lever det tilbake slik at andre også kan bruke dem.