Arkiv for aktuelle saker

Tegnekonkurranse Tønsberg og Færder bibliotek

Tegnekonkurranse- tegn nye bokmerker til biblioteket

Nå er det mulig å være med på å bestemme hvordan de nye bokmerkene i Tønsberg og Færder bibliotek skal se ut!

Gjenbruksnett

I fjor sluttet vi med plastposer, og i år starter  vi med gjenbruksnett. Manus har sydd disse av gjenbruksstoff. Du kan låne med deg et nett hjem når du låner bøker, bare husk og lever det tilbake slik at andre også kan bruke dem.

færder kommunevåpen

Nytt år og nytt navn

Nå heter vi snart Tønsberg og Færder bibliotek! Fordi Nøtterøy og Tjøme kommuner slår seg sammen og blir til Færder kommune fra nyttår, endrer Tønsberg og Nøtterøy bibliotek navn til Tønsberg og Færder bibliotek fra samme tidspunkt. Samtidig blir Tjøme bibliotek en del av organisasjonen, det vil si at den midlertidige samarbeidsavtalen vi har hatt […]

Blå hodetelefoner. Foto.

Lån gratis lydbøker fra Norsk lyd- og blindeskriftbibliotek

Norsk lyd- og blindeskriftbibliotek er biblioteket for deg som strever med å lese.

mac mobil ipad

Gratis tilgang til Filmbib via biblioteket

Få tilgang til en unik samling av kort- og dokumentarfilm på PC, nettbrett eller mobil. Alt du trenger er nasjonalt lånekort og PIN-kode.

Biblioteksøk plakat

Biblioteksøk

Biblioteksøk er Nasjonalbibliotekets nye søketjeneste for norske bibliotek.
Her kan du søke opp og bestille bøker og få dem sendt til ditt bibliotek.

peiskos

Lesetips i høst!

Leseheftet «Norge leser nordisk» inneholder omtaler av aktuelle nordiske forfattere og bøker. Kanskje du finner en ny favoritt i høst?

Pernilla Slotte Hjermann. Foto.

Sommerles til nye høyder!

Fra Vestfold deltok 4319 barn i år, og det er ny rekord også i kampanjens hjemfylke. Til sammen har barna i Vestfold lest 52263 bøker, og i snitt 1347 sider hver! 😀

Teksten Biblioteket. Kunnskapens veiviser. hentet fra filmen med samme navn. Foto.

Kunnskapens veiviser

Film om informasjonskompetanse og kildekritikk i bibliotekene.

Vis meg versa

Vis meg versa! på YouTube

Gikk du glipp av Vis meg versa!?
På YouTube finner du alle Vis meg versa! som ble filmet.