Arkiv for aktuelle saker

Pop up-biblioteket Bokåret 2019

Vi feirer Bokåret 2019 med pop up-bibliotek på en rekke arenaer i Tønsberg og Færder.

Hentefrist

Ny hentefrist

For at flere skal få muligheten til å låne høyt etterspurte bøker og andre medier, reduserer biblioteket hentefristen fra 7 dager til 5 dager ved alle avdelinger, gjeldende fra 1. februar 2019

Meråpent bibliotek

Bruk biblioteket 7-23!

Fra og med mandag 4. februar kan du låse deg inn selv på biblioteket i Tønsberg.
Hver dag hele året, fra kl 07.00 om morgenen, til kl 23.00 om kvelden, kan du komme deg inn med lånekortet ditt.

bokhylle med bøker.foto

Bokåret 2019 – 500 år med trykte bøker i Norge

Lørdag 19.januar går startskuddet for Bokåret 2019, som markerer 500 år med trykte bøker i Norge. I et helt år feirer vi boka enda mer enn vanlig over hele landet.

Det flerspråklige bibliotek. Logo

Det flerspråklige bibliotek

Visste du at Vestfoldbibliotekene har tilgang til bøker på 69 ulike språk via Det flerspråklige bibliotek?

Ung kvinne med hodetelefoner i byen. Foto

Gratis lydbøker fra Norsk lyd- og blindeskriftbibliotek

Alle har rett til å lese! NLB låner ut lydbøker gratis til alle som strever med å lese på grunn av funksjonsnedsettelse eller sykdom.

Fasade på Tønsberg og Nøtterøy bibliotek

Film om Tønsberg og Færder bibliotek

«Jeg har alltid sett på dette biblioteket som et slags Soria Moria slott fordi det skinner av det!» – Tone Moseid, biblioteksjef.

Fasade på Tønsberg og Nøtterøy bibliotek

Søndagsåpent og purregebyrfritt bibliotek

Fra og med mandag 20. august blir det enda enklere å bruke biblioteket i Tønsberg. Da utvider vi åpningstidene med enda en dag for familien, nemlig søndag.

PressReader

Visste du at du kan lese over 7000 aviser og tidsskrifter fra mer enn 100 land og på over 70 språk helt gratis via PressReader?

Utvalg fra FilmBib. Skjermdump. Foto.

Se dokumentarer og kortfilmer gratis!

Få tilgang til en unik samling av kort- og dokumentarfilm på PC, nettbrett eller mobil, med nye og forbedrede FilmBib

Bokmerkene

Vinnerne av tegnekonkurransen!

Våren 2018 gjennomført vi en tegnekonkurranse for barn opp til 13 år hvor oppgaven har vært å tegne motiv til nye bokmerker. Vi har hatt slike konkurranser ved fem ganger tidligere , siste gang var i 2012. Konkurransens tema denne gangen var LESEGLEDE. Hele 1350 bidrag var kommet inn ved innleveringsfristens utløp 1. april. Vinnerne er […]

Biblioteksøk-plakat. Foto.

Biblioteksøk

Biblioteksøk er Nasjonalbibliotekets nye søketjeneste for norske bibliotek.
Bruk gjerne lenken på våre nettsider, og søk opp og bestill bøker til ditt bibliotek.