Vi åpner forsiktig opp igjen!

Tønsberg og Færder bibliotek følger myndighetenes råd for smittevern og begynner en gradvis gjenåpning, med begrenset tilgang både til lokaler og tjenester. 

Når dere besøker oss ber vi alle følge anvisningene i biblioteklokalet.
Er du syk eller har symptomer på korona, ber vi deg om å holde deg hjemme.

Det er begrenset hvor mange som kan oppholde seg i biblioteket samtidig. Alle besøkende oppfordres derfor om å ikke oppholde seg i lokalene lenger enn nødvendig. Barn bør bruke biblioteket i følge med familie/foresatte.

Tjenester i bibliotekene

Alt utlån og innlevering skal skje på selvbetjeningsautomatene.
Har du fått hentemelding finner du selv materialet på hentehylla og låner det på automatene. 

I skranken kan vi kun hjelpe til med forespørsler som tar kort tid, som å opprette lånekort og få ny pinkode. Alle andre henvendelser må foregå på epost eller telefon (33 35 49 00, kl. 10-14 på hverdager) 

Det er fortsatt ikke arrangementer i bibliotekene, og vi tar heller ikke imot grupper som barnehager, skoleklasser, studiegrupper m.m. Det lånes ikke ut møterom/grupperom.

Du kan benytte bibliotekets pc-er, bruk hånddesinfeksjon før bruk. Det er kun åpent for utskrift via Princh, det gis ikke mulighet for kopiering inntil videre. Princh forutsetter betaling med kredittkort direkte i Princh. Vi tar ikke imot betaling i skranken.

Det er ikke tilgang til pc-er, spillkonsoller eller ipader i barneavdelingen.

Kafeen er stengt inntil videre.

Følg med på www.tnb.no og Facebook-sidene våre for å holde deg oppdatert på tjenestetilbudet og åpningstider. 

Bestille

Du kan bestille bøker, filmer, musikk og lydbøker fra våre nettsider og i appen Bibliofil. Du vil få en melding når materialet er klart til avhenting. Det er nå mulig å bestille fjernlån.

Vi fortsetter med tjenesten Bestill og hent for de som er i risikogruppa og derfor ønsker å unngå steder med risiko for smittespredning, eller for de som av andre grunner ikke ønsker å gå inn på biblioteket for å hente selv.

Viktige informasjonskilder

Viktig informasjon om koronasituasjonen finner du på nettsidene til Tønsberg og Færder kommuner og på Folkehelseinstituttets temasider om korona

Hele smittevernplanen for gjenåpningen av biblioteket kan du lese her.

Tønsberg:
Man., tirs., ons., fre. og lør.: 10 – 16
Torsdag: 12 – 19
Stengt søndag
(meråpent er ikke tilgjengelig)

Revetal:
Tirsdag – fredag: 11 – 16
Lørdag: 11 – 14
(meråpent er ikke tilgjengelig)

Tjøme:
Tirsdag, fredag: 12 – 15
Torsdag: 14 – 20
Stengt mandag, onsdag og lørdag

Translate »