Bestill og hent

Bestill og hent

Vi kan nå tilby våre faste lånere bestill og hent. Du kan bestille bøker og andre medier, både film, lydbøker og musikk, for så å hente dem på biblioteket.

Bestilling og hva kan du låne?

Fra i dag kan du bestille det du ønsker i dette skjemaet.  Bøkene kan hentes fra mandag 4. mai.
Du kan bestille inntil 10 bøker og andre medier av gangen. Det er bare mulig å låne det vi har inne.  Lånetiden er 4 uker.
Du velger selv om du vil hente bestillingen på Revetal bibliotek, Tjøme bibliotek, eller biblioteket i Tønsberg. Du får en kvittering til din epost-adresse.
Du kan når som helst levere de bøkene du har lånt, og så bestille flere for henting. Foreløpig kan vi ikke hjelpe til med andre bibliotekspørsmål eller finne bøker på hylla for deg mens du venter utenfor

Henting

Når vi har funnet frem det du har bestilt, sender vi deg beskjed om når du kan hente din bestilling. Det kan kun hentes den dagen og i den hentetiden du har fått beskjed om.  Det kan ta noen dager før vi er ferdige, hvis det kommer mange bestillinger.

Du må ha fått melding fra oss for å kunne hente, og du må hente innenfor oppsatte tider. Hold avstand til andre når du henter.

Utlevering vil foregå:
Tønsberg og Færder bibliotek, sidedøren ved hovedinngangen: mandag-fredag mellom kl. 10-14
Revetal bibliotek, hovedinngangen: mandag-fredag mellom kl. 10-14
Tjøme bibliotek, hovedinngangen: tirsdag og torsdag kl. 10-14

Smittevern

Hvis du har luftveissymptomer eller sitter i karantene, kan du dessverre ikke hente bestillingen, men du må gjerne få andre til å hente for deg.
FHI vurderer at indirekte smitte fra bøker er lav, det er ikke nødvendig å sette innleverte bøker i karantene, eller vaske bokomslag med sprit. Les FHIs anbefaling til bibliotek her.
De ansatte håndterer bøkene med godt smittevern, og holder god avstand til hverandre og lånerne.

Translate »