BookBites tar over for eBokBib i Vestfoldbibliotekene

Overgangen fra eBokBib til BookBites
eBokBib blir dessverre nedlagt 1. april 2020.
Vestfoldbibliotekene går over til BookBites 30. januar 2020. eBokBib vil fortsette å eksistere, men Vestfoldbibliotekenes innhold vil være å finne i BookBites fra denne datoen (har du lånekort tilknyttet andre bibliotek vil du fortsatt kunne finne materiell i eBokBib, i tillegg til noe fritt materiale).

For de som bruker eBokBib vil det være mulig å utføre reserveringer frem til 29. januar, men disse vil altså også bli overført til BookBites 30. januar. Bøker som er lånt i eBokBib beholdes til de blir levert eller utlånsdato har utløpt.

Om BookBites
BookBites er en lese-, lytte- og utlånsapp for e-bøker og e-lydbøker.

BookBites har app for både iOS- og Android-enheter, både nettbrett og mobiltelefoner, som kan lastes ned i App Store (iPhone og iPad) eller Google Play (for enheter med Android operativsystem, f.eks. Samsung). Den vil også, etterhvert, lanseres for Windows 10.

BookBites har god lesefunksjonalitet og gir mulighet til å tilpasse og markere tekst, skrive notater og slå opp ord. I tillegg kan bakgrunnsfargen endres.

Bøker blir automatisk innlevert ved forfall, men det er også mulig å levere før forfallsdato. Og bøkene kan leses eller lyttes til uten tilgang til nett (offline). Les mer om appens funksjoner på denne nettsiden!

For pålogging trengs det både et brukernavn og e-postadresse i tillegg til lånenummer og pinkode for å få tilgang til bøkene. Det er laget en videoguide for å komme i gang!
Du finner også nyttig informasjon her.

Spør oss gjerne om hjelp!

Banner vertikalt
Translate »