Digitale forfattermøter

I samarbeid med Tønsbergs Blad har vi hatt tre digitale forfattermøter etter at biblioteket måtte stenge på grunn av koronasituasjonen. Fikk du dem ikke med deg eller har lyst til å se dem en gang til så finner du alle på Tønsbergs Blad, alle lenkene finner du i artikkelen her.

Digitalt forfattermøte med Nina Lykke.

 

I 2019 fikk Nina Lykke Brageprisen for romanen Full spredning. En legeroman. Hun debuterte i 2010 med den kritikerroste novellesamlingen Orgien, og andre fortellinger. Romanen Oppløsningstendenser (2013) fikk strålende anmeldelser og ble kortlistet til P2-lytternes romanpris. I 2016 fikk Lykke sitt store gjennombrudd med romanen Nei og atter nei (2016), som vant Ungdommens kritikerpris og ble en salgssuksess i Sverige og Tyskland så vel som i Norge. Full spredning. En legeroman er Nina Lykkes fjerde bok.
Her kan du se henne i samtale med Terje Floberg direkte. I samarbeid med Tønsbergs Blad ble arrangementet strømmet. Dette opptaket er tilgjengelig til 30.05.2020

Digitalt forfattermøte med Linn Strømsborg

 

Linn Strømsborg debuterte i 2009 med boken Roskilde. I fjor ga hun ut sin fjerde roman, den kritikerroste Aldri, aldri, aldri, som ble nominert til Bokhandlerprisen samme år.

Hovedpersonen i boken har aldri ønsket seg barn. Hun har vært samboer med Philip i åtte år, og de har vært enige om at de ikke skal ha barn – helt til nå. For kanskje vil Philip allikevel bli pappa? Aldri, aldri, aldri er en roman om hvorfor vi får barn, og hvorfor vi ikke får barn. Det er historien om å velge noe annet enn det som forventes av en, men samtidig bare ønske seg et vanlig liv. Dette opptaket er tilgjengelig til 30.05.2020

Digitalt forfattermøte med Monica Isakstuen

 

Monica Isakstuen er lyriker, romanforfatter og dramatiker. Hun debuterte med romanen Avstand² i 2009. Siden har hun skrevet de kritikerroste romanene Om igjen og Vær snill med dyrene. For sistnevnte fikk hun Brageprisen i 2016. Hennes siste roman, Rase, kom i 2018 og fikk strålende kritikker. Her utforsker hun de stygge og ubehagelige sidene ved foreldrerollen der hovedpersonen opplever at hun nærmest revner av sinne i hverdagen med familien. Raseriet som flammer over når avmakten blir for stor, når ungene skal kle på seg, ved middagsbordet eller ved leggetid. Er det en sånn mamma hun vil være, og hvor kommer alt dette raseriet fra?
Dette opptaket er tilgjengelig til 30.06.2020

Nina Lykke Foto Agnete Brun
Linn Strømsborg Foto Heidi Furre
Monica Isakstuen Foto Tine Poppe
Translate »