Digitale lesestunder

Her finner du alle digitale lesestunder vi har lagt ut så langt. Du finner alle på vår YouTube-kanal. Alle filmene er omfattet av opphavsrett. Opptak eller videre-publisering er ikke tillatt. 

Digital lesestund: Kjempen av Akin Duzakin

 

Skuespiller Pia Lundberg leser høyt bildeboken Kjempen av Akin Duzakin.

Kjempen bryr seg ikke om noe eller noen. Han gjør akkurat som han vil. De som bor i skogen kjenner seg aldri trygge. Men en dag faller kjempen og slår hodet. Han husker ikke hvem han er. Han husker ikke om han er slem eller snill. Folket i skogen samler seg på den hemmelige møteplassen og blir enige om hva de skal gjøre med kjempen.

Boken passer for barn fra 3-6 år. God fornøyelse!
Denne videoen er omfattet av opphavsrett. Opptak eller videre-publisering er ikke tillatt. Videoen vil ligge tilgjengelig til 30.5.2020.

Digital lesestund: Fuglefesten av Alice Lima de Faria

 

Skuespiller Pia Lundberg leser høyt bildeboken Fuglefesten av Alice Lima de Faria.

Flapps er et nattdyr som sover hele dagen og er våken om natten. Da er det ikke så mange andre som er våkne, så Flapps har ingen å leke med. Noen ganger er Mark med og leker, men denne natten må Mark legge seg tidlig fordi han skal på fest hos fuglene neste dag. Flapps er ikke invitert, men hun stjeler invitasjonen når Mark sover og går på festen. Men fuglene vil ikke ha besøk av Flapps. De vil ha Mark, og det er en grunn til det.

Boken passer for barn fra 3-8 år. God fornøyelse! Denne videoen er omfattet av opphavsrett. Opptak eller videre-publisering er ikke tillatt. Videoen vil ligge tilgjengelig til 30.5.2020.

Digital lesestund: Pappa med Svein Nyhus

 

Forfatter og illustratør Svein Nyhus leser høyt sin egen bildebok PappaPappa handler om den lille gutten Tommy som skal sove, men lengter etter og fantaserer om den fantastiske faren sin. Boken fikk kulturdepartementets bildebokpris og gull i klassen bildebøker i Årets vakreste bøker i 1998. Boken passer for barn fra 3-8 år. God fornøyelse!
Denne videoen er omfattet av opphavsrett. Opptak eller videre-publisering er ikke tillatt. Videoen vil ligge tilgjengelig til 30.4.2020.

Digital lesestund: Krokodille i treet av Ragnar Aalbu

 

Skuespiller Henriette Grøtting Kihle leser høyt billedboken Krokodille i treet av Ragnar Aalbu.

Den lille, røde krokodillen er ute på tur i tåka – krokodillen elsker tåke, og dette er en virkelig tåkete dag! Men plutselig blir han skremt av noe som likner en ulv, og vips så sitter den lille krokodillen høyt oppe i et høyt tre. Boken ble nominert til Nordisk råds barne- og ungdomslitteraturpris i 2016 og passer for barn fra 3-8 år. God fornøyelse!
Denne videoen er omfattet av opphavsrett. Opptak eller videre-publisering er ikke tillatt. Videoen vil ligge tilgjengelig til 30.4.2020.

Digital lesestund: På bærtur av Ragnar Aalbu

 

Skuespiller Henriette Grøtting Kihle leser høyt billedboken På bærtur av Ragnar Aalbu.

En bjørn spiser seg gjennom blåbærskogen da den plutselig kommer over et gigantisk blåbær. Samtidig er ei jente ute på tur med klassen. Hun synes ikke skog er noe gøy. Men kanskje kan uventede ting skje også når man er på bærtur? Boken passer for barn fra 3-8 år. God fornøyelse!
Denne videoen er omfattet av opphavsrett. Opptak eller videre-publisering er ikke tillatt. Videoen vil ligge tilgjengelig til 30.4.2020.

Translate »