Åpning av kunstprosjektet GIPT

Tema: Kunst, Musikk

Garden Opening
Hageåpning

Åpning av urtehage, utplanting av vekster, korframførelse med mer i Rundkirkeruinen / Erik Carlsens
Plass
<GIPT> er en del av KA5: Kunstled Vestfold 2019, det femte i rekken av Kunstanlegg; Temporære kunstprosjekter i offentlig rom, i regi av Vestfold Kunstsenter. Fokus denne gang er stedsutvikling, og kunstnerne Robbie Coleman, Jo Hodges fra Dumfries i Skottland og Linn Horntvedt fra Vestfold vil bruke rundkirkeruinene, biblioteket, og Vestfold Kunstsenter som base for prosjektet. I samarbeid med Færder og Tønsberg kommuner, Vestfold fylkeskommune, Bildende Kunstners Hjelpefond og Vestfold Kunstsenter.

Illustrasjonsbilde #Endeliglørdag. Kanvaspennal, med fire tekstiltusjer i ulike farger og noen paljetter.
#Endeligørdag

EndeligLørdag: Dekorering av pennal