Åpning av utstillingen Hvis klær kunne fortelle

mandag 12/11-18

Rom/Sal: Torget første etasje

Tema: Foredrag, Musikk, Utstilling

høst

Program på torget i første etasje:

Offisiell åpning ved ordfører Petter Berg i Tønsberg kommune

Appell ved LOs ungdomssekretær

——-

Kl. 12.30 i Blackboxen:

Åpningsforedrag ved Øivind Aschjem fra reddesmå.no

——-

Du skal ikke bære sorgen alene. Om barn som lever med vold og andre krenkelser i eget hjem.
Tusenvis av barn i Norge lever med mørke hemmeligheter knyttet til vold og krenkelser. De går til skole og barnehage hver dag og prøver å gjøre det beste ut av sin livssituasjon mens de innvendig lengter etter at volden skal opphøre og at de og deres foreldre skal få nødvendig hjelp. Når barnets foresatte av ulike grunner ikke greier å gi nødvendig støtte og omsorg må andre som møter barnet oppdage, beskytte og hjelpe.

Foredragsholder Øivind Aschjem har gjennom snart 40 år møtt barn og voksne som har vokst opp med vold og andre krenkelser. Etter å avsluttet sitt arbeid ved Alternativ til Vold bruker han nå tiden til foredrag og andre aktiviteter i regi av reddesmå.no, for å oppmuntre til økt innsats for utsatte barn og unge.

TikTikTik03

TIK TIK TIK sjonglering