AVLYST! En australsk heksedoktor – en kveld om Nick Caves musikk og tekster

Rom/Sal: Ruinene

Pris: kr 150

Billettinfo: Billetter kan skaffes på Ticketmaster

En kveld om Nick Cave med Jonny Halberg, Arvid Skancke-Knutsen, Alf van der Hagen og Maria Kjos Fonn
Foto Kjell Torgersen

Arrangementet er dessverre avlyst på grunn av sykdom!

Nick Cave var en gang korgutt. Han hadde en far som ville at skjønnheten skulle redde verden, og som døde i et bilkrasj da Nick var nitten. Da han var gutt fikk Nick høre historien om Lasarus, mannen som Jesus vekket opp fra de døde. Nick lurte: Hva slags liv ble det på en som Jesus tvang tilbake til livet? På skolen gikk han med murstein i håndvesken som forsvarsvåpen, fordi han ikke ville drive med sport og ble mobbet.

Nick Cave har hatt en påvirkning på samtidsmusikk som ikke kan undervurderes, men også blitt påvirket via blues, gospel, pønk, klassisk musikk, soul og folkemusikk; ofte med et kjærlighetshat til sørstatene. Hva er det med Cave og de kulturelt tilbakestående lag av folket, med reaksjonære skikkelser og miljøer, vold, tungetale og ekstatiske teltmøter? Noe av dette vil forfatter og kveldens samtaleleder, Jonny Halberg, snakke med forfatterne Arvid Skancke-Knutsen, Alf van der Hagen og Maria Kjos Fonn om.

Arrangementet er støttet av Norsk Forfattersentrums Medlemsfond.

Vi ønsker at dere skal være trygge når dere kommer på våre arrangementer. Det vil derfor være billetter og begrenset antall plasser på de fleste arrangementene. Alle arrangementer krever navn og telefonnummer på grunn av smittesporing. Disse opplysningene vil slettes etter 14 dager. Følg nøye med på våre nettsider om hvordan du skal melde deg på hvert enkelt arrangement. Med forbehold om programendringer.