Bazz og lyrikk: Jan Erik Vold og Arild Andersen – Pop up-biblioteket

Rom/Sal: Ruinene

Tema: Litteratur, Musikk, Poesi

Pris: kr 300

Billettinfo: Billetter kan skaffes på Urijazz og ved inngangen fra kl. 18.00. Urijazz-medlem kr 250 og Urijazz-ungdom gratis.

Vold Andersen Høyer
Jan Erik Vold Foto: Ulla Montan, Arild Andersen Foto: Vidar Ruud og Fredrik Høyer Foto: Ole Kristiansen

Femti år etter at Jan Erik Vold og Arild Andersen debuterte på Moldejazz gjorde de for første gang en ren duokonsert på festivalen sommeren 2018. Det ble en stor suksess, og nå kommer de endelig til Tønsberg i Urijazz sitt jubileumsår. I tillegg kommer Fredrik Høyer, som er en ung poet som tar Norge med storm om dagen. Opplev denne interessante kombinasjonen av disse to – musikalske – poetene på samme konsert, med en av Norges fremste musikere. I samarbeid med Urijazz.

Jan Erik Vold – lyrikk, vokal

Arild Andersen – kontrabass