Boka i mitt hjerte: Lise Marie Sommerstad møter Kristine Tofte

Billettinfo: Billetter kan skaffes på Ticketmaster

Lise Marie Kristine
Foto: Jo Klasbu og Julie Pike

Bøker og lesing betyr mye for mange av oss. Litteratur beriker livene våre og setter oss i stand til å forstå verden rundt oss. I serien Boka i mitt hjerte vil du få møte ulike lesere som alle har fått invitere hver sin forfatter til en samtale om en bok som har betydd mye for dem.

Lise Marie Sommerstad er murer, politiker og skribent, og kjent for mange lesere av Tønsbergs Blad for sine meninger. Denne kvelden møter hun forfatter Kristine Tofte, mest kjent for fantasyserien Song for Eirabu basert på norrøn kultur og gudetro.

Om bøkene til Kristine Tofte sier hun: «Bøkene om Eirabu er viktige for meg, fordi det er fengende bøker som fungerer utmerket til kulturformidling. Det er en god måte å få unge til å interessere seg for den norrøne kulturarven vår. Bøkene er skrevet på nynorsk, og må leses på nynorsk, de åpnet virkelig øynene mine for hvor verdifullt nynorsk er».

Alle rettigheter ved With bok & kaffe fra kl. 18.00 – 19.00