Boka i mitt hjerte: Ole Hafell møter Erlend Loe

Billettinfo: Billetter kan skaffes på Ticketmaster fra fredag 4.9 kl. 14

Ole Hafell møter Erlend Loe
Foto: Privat og Anna Julia Granberg

Ole Hafell er diakon i Tunsberg Bispedømme og jobber med sorgstøtte for barn og ungdom. En del av jobben handler om oppfølging etter, og forebygging av, selvmord. Han er også leder for LEVE Vestfold. Ole sier dette om bakgrunnen for valget av Muleum som Boka i mitt hjerte: «Boka tar opp temaet på en spennende og utfordrende måte, sett fra perspektivet til en 18 år gammel jente som går med selvmordstanker. Erlend Loe har for meg alltid hatt en desillusjonert undertone i sine underholdende og smått absurde bøker. I Muleum kommer dette enda tydeligere frem. Men da skimter vi også noe mer – håp. Dette gleder jeg meg til å snakke med Erlend Loe om». Arrangementet er i samarbeid med LEVE Vestfold.

Bøker og lesing betyr mye for mange av oss. Litteratur beriker livene våre og setter oss i stand til å forstå verden rundt oss. I denne serien vil du få møte ulike lesere som alle har fått invitere hver sin forfatter til en samtale om en bok som har betydd mye for dem.

Vi ønsker at dere skal være trygge når dere kommer på våre arrangementer. Det vil derfor være billetter og begrenset antall plasser på de fleste arrangementene. Alle arrangementer krever navn og telefonnummer på grunn av smittesporing. Disse opplysningene vil slettes etter 14 dager. Følg nøye med på våre nettsider om hvordan du skal melde deg på hvert enkelt arrangement. Med forbehold om programendringer.