Digihjelpen Tønsberg: Hvordan unngå å bli lurt på sosiale medier

Tema: Foredrag

Mina Karlsen
Mina Karlsen. Foto: Lars Eivind Bones/Dagbladet

«Ikke la deg lure på nett!»

Mina L. Karlsen jobber som faktasjekker og har ansvar for sosiale medier på Faktisk.no. Faktisk.no er en ideell organisasjon og uavhengig redaksjon for faktasjekk av samfunnsdebatten og det offentlige ordskiftet i Norge. Mina kommer til oss for å snakke om hva som er viktig å tenke over når du er på nettet.

Tønsberg kommune vil også demonstrere den nye kommune-appen og det vil bli gitt informasjon om hvor og hvem som tilbyr digital veiledning og kurs. Det vil også bli enkel servering og informasjonsstands i pausen.

Arrangementet er gratis og åpent for alle.

Digihjelpen Tønsberg er et samarbeidsprosjekt mellom Tønsberg kommune, Tønsberg og Færder bibliotek, Seniornett og Nestor.

Illustrasjonsbilde #Endeliglørdag. Kanvaspennal, med fire tekstiltusjer i ulike farger og noen paljetter.
#Endeligørdag

EndeligLørdag: Dekorering av pennal