Digitalt forfattermøte: Linn Strømsborg

Tema: Debatt og samtale, Litteratur

Linn Strømsborg Foto Heidi Furre
Linn Strømsborg Foto: Heidi Furre

Linn Strømsborg debuterte i 2009 med boken Roskilde. I fjor ga hun ut sin fjerde roman, den kritikerroste Aldri, aldri, aldri, som ble nominert til Bokhandlerprisen samme år.

Hovedpersonen i boken har aldri ønsket seg barn. Hun har vært samboer med Philip i åtte år, og de har vært enige om at de ikke skal ha barn – helt til nå. For kanskje vil Philip allikevel bli pappa? Aldri, aldri, aldri er en roman om hvorfor vi får barn, og hvorfor vi ikke får barn. Det er historien om å velge noe annet enn det som forventes av en, men samtidig bare ønske seg et vanlig liv.

Se forfatteren i samtale med Terje Floberg her  torsdag 2. April kl. 19.00. Arrangementet er en del av Tønsberg live, kan sees av alle og strømmes direkte.