Dypdykk i musikkhistorien: Del 28 – A history of experimental rock in Argentina: 60’s & 70’s – foredrag av Anla Courtis og intervju

Hendelse Navigasjon

mandag 24/02-20

Tema: Foredrag, Musikk

Anla Courtis Foto. Privat

Anla Courtis var med å starte det unike argentinske bandet Reynols i 1993. Bandet er noe helt eget i det musikalske universet, der mye av den kreative kraften er trommeslager og vokalist Miguel Tomasin som har Downs syndrom. Courtis har vært med på utallige andre prosjekter og har god kunnskap om argentinsk eksperimentell musikk.

Etter foredraget blir det intervju med Courtis. Det blir anledning for publikum til å stille spørsmål. Foredraget og intervjuet vil foregå på engelsk.

Dypdykk i musikkhistorien er et konsept der musikkbibliotekar Knut Tore Abrahamsen dykker ned i musikkhistorien for å finne skjulte skatter, og der tilhørerne får tips til fordypning gjennom bøker og musikk som finnes i bibliotekets samling. Det blir spilt lytteeksempler på skikkelig lydanlegg fra Hi-Fi Klubben Tønsberg.

Nonfigurativ musikk og Tønsberg og Færder bibliotek samarbeider om to arrangementer med Anla Courtis denne våren: Først konsert på Galleri Galleberg lørdag 22. februar les mer om konserten og billettpris her:  og deretter dette dypdykket på Tønsberg og Færder bibliotek!