Kinotek: Dyrene i Hakkebakkeskogen

Billettinfo: Billetter kan skaffes på Ticketmaster fra 4.9 kl. 14

Dyrene i Hakkebakkeskogen
Foto: SF Norge
Dyrene i Hakkebakkeskogen er basert på Thorbjørn Egners klassiker med samme navn. I Hakkebakkeskogen bor Klatremus og de små vennene hans i konstant fare for å bli spist av Mikkel Rev og andre rovdyr som ikke klarer å skaffe seg mat på ærlig vis. Når Petter Pinnsvin i tillegg forsøker å spise fornuftige Morten Skogmus sin bestemor, er det på tide å lage en lov for å regulere lovløsheten i skogen. Bjørnen Bamsefar hjelper dem med å innføre loven: Nå skal alle dyrene i skogen være venner og det er forbudt å spise hverandre. Men Mikkel Rev er fortsatt sulten.
Passer fra 4 år.
Norsk tale
Varighet:  1t 13min
Vi ønsker at dere skal være trygge når dere kommer på våre arrangementer. Det vil derfor være billetter og begrenset antall plasser på de fleste arrangementene. Alle arrangementer krever navn og telefonnummer på grunn av smittesporing. Disse opplysningene vil slettes etter 14 dager. Følg nøye med på våre nettsider om hvordan du skal melde deg på hvert enkelt arrangement. Med forbehold om programendringer.