Faktastisk: Stamceller

lørdag 15/09-18

Tema: Foredrag

Billettinfo: Kun 80 barn, voksne ingen adgang. Gratisbilletter kan skaffes på Ticketmaster fra mandag 10. september kl. 18.00.

Stamceller Illustrasjon: Gyldendal small
Illustrasjon: Gyldendal

En vitenskapsserie for nysgjerrige barn i alderen 7-12 år der vi utforsker spennende og interessante temaer fra en fantastisk og fengslende verden av fakta. Det blir forestillinger, foredrag og workshops – lytt, lær og delta!

Faktaboken Stamceller ble entusiastisk mottatt av alt fra tenåringer til barn til professorer. Nå kommer tegneserieskaper og forfatter Øystein Runde for å forklare hva stamceller er og hvordan de kan redde akkurat DEG en dag. Lær om helt vanlige ting, som hvordan et sår gror, og om helt sprø ting, som hvordan man kan skrive ut bein med printer og gjenopplive utdødde neshorn med frossen neshornhud. Øystein tegner og forteller og svarer på alt du lurer på. Om det blir tid, får du også en smakebit på hans neste faktabok: Romfart!

TikTikTik03

TIK TIK TIK sjonglering