FULLT! Faktastisk: Universet

lørdag 13/10-18

Tema: Foredrag, Musikk

Billettinfo: Kun 80 barn, voksne ingen adgang. Gratisbilletter kan skaffes på Ticketmaster fra mandag 8. oktober kl. 18.00.

Hallvard Ulsund Foto ESA Hubble, CC BY 4.0
Foto: ESA Hubble, CC BY 4.0

En vitenskapsserie for nysgjerrige barn i alderen 7-12 år der vi utforsker spennende og interessante temaer fra en fantastisk og fengslende verden av fakta. Det blir forestillinger, foredrag og workshops – lytt, lær og delta!

Hallvard er en snartur tilbake på jorden etter å ha reist rundt i verdensrommet og laget tv-serie. Han har sett stjerner bli født og gigantiske sorte hull. Han har lett etter andre planeter og universets grense. Nå kommer han for å fortelle om alt han har opplevd – og enda litt til.

Hallvard Ulsund er kjent fra Newton-serien Hallvard i rommet på NRK Super. Han formidler vitenskap til barn med et sammensurium av video, musikk, lyd og animasjon.

Piken del

Den lille piken med fyrstikkene

søndag 16/12-18, kl 12:30

Sandefjordbibliotekene