Faktastisk: Vikingsmeden

lørdag 10/11-18

Tema: Litteratur, Musikk, Teater, Verksted

Billettinfo: Kun 30 barn, voksne ingen adgang. Gratisbilletter kan skaffes på Ticketmaster fra mandag 5. november kl. 18.00.

Vikingsmeden Erlend Tveite og Eldrim Foto: Espen Winther
Foto: Espen Winther

En vitenskapsserie for nysgjerrige barn i alderen 7-12 år der vi utforsker spennende og interessante temaer fra en fantastisk og fengslende verden av fakta. Det blir forestillinger, foredrag og workshops – lytt, lær og delta!

Visste du at under gulvet på biblioteket lå det en vikingsmed begravet? Lær mer om vikinggravene som gjemmer seg under flisene i underetasjen. Smeden gjenoppstår fra båtgraven og forteller sin historie. Skuespiller Erlend Tveite og musikkgruppen Eldrim forteller og spiller. Etter å ha hørt smedens historie går vi ned til Lindahlplan, og der vil smedlauget i Oseberg Båtlag lære deg å smi. Bli med på en tur tilbake til den dramatiske vikingtiden!

TikTikTik03

TIK TIK TIK sjonglering