Faktastisk: Vitenshow med forsker-Frederic AVLYST

lørdag 28/03-20

Tema: Foredrag

Billettinfo: Gratisbilletter kan skaffes fra mandag 23. mars kl. 18.00 på Ticketmaster

Forsker Frederic Foto Torleif Kvinnesland
Forsker Frederic Foto: Torleif Kvinnesland

Opplev en vitenskapelig forestilling som er like inspirerende og lærerik som den er morsom. Vitenshow handler om å eksperimentere og underholde. Kanskje du vil få oppleve både en eksplosjon, et høyt smell og spennende kjemiske reaksjoner? Er det magi eller kjemi?

Forsker-Frederic er Vitensenteret i Trondheims showmann. Han har en master i nanoteknologi fra NTNU og er Vitensenterets unike vitenskapsformidler.

Faktastisk er en vitenskapsserie for nysgjerrige barn i alderen 7 – 12 år. Vi utforsker spennende og interessante temaer fra en fantastisk og fengslende verden av fakta. Det blir forestillinger, foredrag og workshops – lytt, lær og delta!

Kun 80 barn, voksne ingen adgang.