Faktastisk: Vitenshow med forsker-Frederic AVLYST

lørdag 28/03-20

Tema: Foredrag

Billettinfo: Gratisbilletter kan skaffes fra mandag 23. mars kl. 18.00 på Ticketmaster

Forsker Frederic Foto Torleif Kvinnesland
Forsker Frederic Foto: Torleif Kvinnesland

Opplev en vitenskapelig forestilling som er like inspirerende og lærerik som den er morsom. Vitenshow handler om å eksperimentere og underholde. Kanskje du vil få oppleve både en eksplosjon, et høyt smell og spennende kjemiske reaksjoner? Er det magi eller kjemi?

Forsker-Frederic er Vitensenteret i Trondheims showmann. Han har en master i nanoteknologi fra NTNU og er Vitensenterets unike vitenskapsformidler.

Faktastisk er en vitenskapsserie for nysgjerrige barn i alderen 7 – 12 år. Vi utforsker spennende og interessante temaer fra en fantastisk og fengslende verden av fakta. Det blir forestillinger, foredrag og workshops – lytt, lær og delta!

Kun 80 barn, voksne ingen adgang.

Plakat med informasjon om åpent medvirkningsmøte
Torsdag 13. august kl. 18 inviteres du med på innspillsmøte for innredning og uteområde for Hof flerbrukshus.

Hof flerbrukshus – åpent medvirkningsmøte

torsdag 13/08-20, kl 18:00

Holmestrandbibliotekene

Hof kultursal

En rød telefonboks med bøker. Foto.

Åpning av Lesekiosk på Sandefjord stasjon

lørdag 15/08-20, kl 14:00