Familieforestilling: Baldrian og musa – På tur

Billettinfo: Billetter kan skaffes på Ticketmaster

Baldrian og musa Foto  Privat
Baldrian og musa Foto: Privat

Forestillingen På tur med den rare lille mannen Baldrian og den rampete Musa er en rendyrket dukketeaterforestilling hvor det skapes en verden der det umulige blir mulig. Fantasien er drivkraften, og det hverdagslige blir fantastisk med overraskende humor og spenning. Dukkene er likevel ikke døve for publikums reaksjoner, som ofte er både direkte og høylytte.

Passer fra 3 år.

Giert Werring skapte Baldrian og Musa i 1974 og siden har han aldri blitt kvitt dem.

Figurfestspillene i Tønsberg 24. – 26. januar

I Tønsberg og Færder bibliotek samarbeider med UNIMA Norge – Forening for Figurteater, Papirhuset Teater og Nøtterøy Kulturhus om Figurfestspillene. Baldrian og Musa med På tur og Ruffen er en del av festspillene.

Vi ber publikum respektere aldersanbefalingen på hvert arrangement da opplevelsen fort kan forringes med for mange barn under målgruppen.

NB: På Tjøme bibliotek!

En rød telefonboks med bøker. Foto.

Åpning av Lesekiosk på Sandefjord stasjon

lørdag 15/08-20, kl 14:00