Familieforestilling: Klovn & Klang (UTSOLGT)

lørdag 23/02-19

Tema: Teater

Pris: kr 50

Billettinfo: Billetter kan skaffes på Ticketmaster

Klovn og Klang Foto  Bonsak Hammeraas
Foto: Bonsak Hammeraas

Klovn & Klang er en gledesfylt liten lek mellom en klovn og hennes usynlige venn, Klang. Med fantasi og masse tull og tøys tar de med publikum inn i sin fantastiske drømmeverden der alt kan skje. Forestillingen er en hyllest til lekens grenseløse frihet og fantasiens uendelige muligheter!

Av og med Torgunn Wold, dramatisert av Ragnhild Mærli og produsert av Akershus Teater. (Passer fra 3 år. Vi ber publikum respektere aldersanbefalingen da opplevelsen fort kan forringes med for mange barn under målgruppen).

Bendik Baksaas & Fredrik Høyer Foto: Signe Fuglesteg Luksengard Evelyn Osazuwa Rasmussen Foto: Emilie Pat. Williams Valkyrien Allstars Collage: Privat

Litterær konsert med Valkyrien Allstars, Fredrik Høyer, Bendik Baksaas og Evelyn Rasmussen Osazuwa – Pop up-biblioteket

torsdag 22/08-19, kl 20:00

Foynhagen

Illustrasjonsbilde #Endeliglørdag. Kanvaspennal, med fire tekstiltusjer i ulike farger og noen paljetter.
#Endeligørdag

EndeligLørdag: Dekorering av pennal