Feminisme: Kvinner mot menn? – Kjønn og humor – ler kvinner og menn av forskjellige ting?

tirsdag 22/09-20

Rom/Sal: Ruinene

Tema: Debatt og samtale, Musikk

Pris: kr 150

Billettinfo: Billetter kan skaffes på Ticketmaster fra 4.9 kl. 14

Kjønn og humor
Foto: Kristian Jøndal, Julia Marie Nagelstad NRK og Iris Engen Skadal

Mange har kanskje ikke tenkt så mye over at kvinner og menn ler av forskjellige ting, men hva viser forskningen og er det slik i praksis? På dette arrangementet har vi fått med oss tre humorister til å diskutere dette temaet:
Instagram-humorist, satiriker og manusforfatter Randi Liodden, komiker, skuespiller og manusforfatter Marlene Stavrum. I tillegg kommer Igor Dunderovic, også kjent som Yngvar Dundervik, en norsk/bosnisk visesanger og dramatiker som har spesialisert seg i å lære utlendinger forskjellen på Gro Harlem Brundtland og Erna Solberg. Han vil gjøre en liten sceneopptreden.

Er vi ikke ganske likestilte i 2020? Trenger vi egentlig feminister? I denne programserien, som vi startet med i vår, ønsker vi å belyse ulike sider og synspunkter på feminisme gjennom samtaler og kulturelle og kunstneriske innslag. Formidler og underholder Loni Bjerkholt-Pedersen vil lede diskusjonen. Hun er blant annet programleder i LO-Radioen og kurslærer for Talerlisten. Programserien arrangeres i samarbeid med Tønsbergs Blad og blir strømmet.

Vi ønsker at dere skal være trygge når dere kommer på våre arrangementer. Det vil derfor være billetter og begrenset antall plasser på de fleste arrangementene. Alle arrangementer krever navn og telefonnummer på grunn av smittesporing. Disse opplysningene vil slettes etter 14 dager. Følg nøye med på våre nettsider om hvordan du skal melde deg på hvert enkelt arrangement. Med forbehold om programendringer.