Film og filmforedrag: Petra von Kants bitre tårer

Tema: Film, Foredrag

:
Foto: Michael Ballhaus 2

Bokbyen forlag i samarbeid med redaktør Jan Erik Holst, Tønsberg filmklubb, Tidsskriftet KULT og biblioteket ønsker velkommen til en presentasjon av den nye norsk-tyske filmboken To Liv – Zwei Leben som ble lansert på bokmessen i Frankfurt i oktober 2019. Boken er en antologi over film-pionerer og -stjerner i stumfilmtiden, Hamsun på film, NS-filmpolitikk, filmfestivaler i Lübeck og Berlin og de siste års samproduksjoner. Forord i boken er av Liv Ullmann, bidrag av Per Haddal med flere  og intervjuer med Bent Hamer og Wim Wenders. Etter innledningen vil det bli boksalg og boksignering.

Etter pausen vises Rainer Werner Fassbinders klassiker Petra von Kants bitre tårer fra 1973.

Havbakeriet serverer tyske delikatesser. Alle rettigheter ved With bok & kaffe fra kl. 19.00 – 19.30