Game Along: Kan spill også være kunst?

Hendelse Navigasjon

torsdag 18/01-18

Tema: Foredrag

Horizon Zero Dawn   spill som kunst (Guerrilla Games)
Horizon Zero Dawn (Guerrilla Games)

Det er ikke uvanlig at andre former for underholdning, sånn som film og musikk, også omtales som kunst. Når det kommer til spill derimot, så raver debatten frem og tilbake på om det faktisk er noe som kan kalles kunst eller ikke. I dette foredraget vil Ida Doris Joynt fra Rad Crew utforske om vi faktisk kan kalle spill for kunst, hva som gjør at vi ser på enkelte spill som mer kunstneriske enn andre.

Ida Doris Joynt er 24 år og bor i Oslo. Hun er programleder for populærkultur-podkasten Rad Crew Neon. Rad Crew er et av Norges største podkastnettverk for spill og underholdning og har produsert innhold siden 2011. De gir ut flere episoder i uken om retrospill, aktuelle spill, film, TV-serier og mye mer! Finn ut mer på www.radcrew.net.