GIPT Dugnad

Tema: Kunst, Verksted

GIPT illustrasjon uten
GIPT illustrasjon

<GIPT> En oppfordring til å dele
Sammen med kunstnerne bak prosjektet kan du være med å bygge en kuleformet urtehage i rundkirkeruinen eller bidra med
ingredienser og kokkekunster for å lage et felles måltid på Erik Carlsens Plass. Det
vil bli felles bespisning.
<GIPT> er en del av KA5: Kunstled Vestfold 2019, det femte i rekken av Kunstanlegg; Temporære kunstprosjekter i offentlig rom, i regi av Vestfold Kunstsenter.

Fokus denne gang er stedsutvikling, og kunstnerne Robbie Coleman, Jo Hodges fra Dumfries i Skottland og Linn Horntvedt fra Vestfold vil bruke rundkirkeruinene, biblioteket, og i Vestfold Kunstsenter som base for prosjektet. I samarbeid med Færder og Tønsberg kommuner, Vestfold fylkeskommune, Bildende Kunstners Hjelpefond og Vestfold Kunstsenter.

Bendik Baksaas & Fredrik Høyer Foto: Signe Fuglesteg Luksengard Evelyn Osazuwa Rasmussen Foto: Emilie Pat. Williams Valkyrien Allstars Collage: Privat

Litterær konsert med Valkyrien Allstars, Fredrik Høyer, Bendik Baksaas og Evelyn Rasmussen Osazuwa – Pop up-biblioteket

torsdag 22/08-19, kl 20:00

Foynhagen

Illustrasjonsbilde #Endeliglørdag. Kanvaspennal, med fire tekstiltusjer i ulike farger og noen paljetter.
#Endeligørdag

EndeligLørdag: Dekorering av pennal