Gode valg – godt liv

Tema: Annet, Debatt og samtale

Gode valg - godt liv Foto: Privat
Foto: Privat

Fordeler med fysisk aktivitet, å spise sunt og være sosial er velkjent. Det er likevel ikke alltid enkelt å få gjennomført i praksis, selv om du både er motivert og vet at det vil være bra for deg. Hvorfor er dette så utfordrende, og hva skal til for å gjøre gode valg for deg selv?

I samarbeid med Tønsberg kommune inviterer vi til et arrangement som setter fokus på gode valg, og hvordan man gjennom kunnskap og aktiv bruk av bevisstheten kan støttes i å gjennomføre disse. Psykolog, fysioterapeut, klinisk ernæringsfysiolog og ergoterapeut vil lede deg gjennom en times foredrag. Arrangementet avsluttes med stands hvor innbyggertilbud i Tønsberg kommune presenteres. Arrangementet retter seg mot voksne, men alle er velkommen.