Hele Norge snakker

Rom/Sal: Hele biblioteket

Tema: Debatt og samtale

Hele Norge snakker

Kan den offentlige samtales reddes? Vil du møte noen du er rasende uenig med? NRK, Morgenbladet, Fagbladet og Dagens Næringsliv inviterer til «Hele Norge snakker», en nasjonal samtaledag 25. mai.

Les mer og meld deg på her: https://www.nrk.no/hele-norge-snakker/
Siste frist for påmelding er 6.mai.

I Vestfold samarbeider NRK Vestfold og Tønsberg og Færder Bibliotek om arrangementet.

Målet med «Hele Norge snakker» er å legge til rette for konstruktive samtaler mellom vanlige mennesker. Hensikten er ikke at folk skal bli enige, men at man skal kunne ha en diskusjon med en meningsmotstander i en form som skaper forståelse og toleranse. Snakk inntil 3 timer om temaene dere svarte på da dere meldte dere på, eller helt andre ting, dersom dere ønsker det. Og fortsett gjerne samtalen etterpå!

NRK vil ha journalister til stede, men ingen vil bli intervjuet eller tatt bilde av hvis de ikke ønsker det.

Det blir enkel servering, og du må være over 18 år for å delta.

«Hele Norge snakker» er basert på det tyske prosjektet My Country Talks, utviklet av avisen Die Zeit.