Horisont: Ingenstad. På tur til verdas minst besøkte land med Gunnar Garfors

Billettinfo: Billetter kan skaffes på Ticketmaster

Gunnar Garfors Foto Lexie Alford
Gunnar Garfors Foto: Lexie Alford

På sine turer har Gunnar Garfors møtt mennesker fra ulike kulturer og samfunn. En allestedsnærværende nysgjerrighet kombinert med et vennlig og åpent vesen fører til mange bekjentskaper der han er. I boken Ingenstad tas vi med til de 20 landene i verden færrest av oss velger å reise til. Opplevelser, observasjoner og fakta har blitt vevd sammen til en lett, men ikke lettvint bok som har fått strålende kritikker. Forvent en ujålete og ofte lattervekkende reise, men kanskje må du også hente fram lommetørkleet. For 44-åringen tar oss med til både paradisøyer og krigsherjede land.

Journalist og forfatter Gunnar Garfors er kjent for å ha besøkt alle verdens land flere ganger og gitt ut flere bøker.

Det skjer mye utenfor landets grenser som påvirker og interesserer oss. I serien Horisont møter vi personer med kunnskap om nettopp dette. Fra smått til stort, fra historisk til brennaktuelt.