Laster Hendelser
  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Horisont: Verdens store floder og maktpolitikk – tilfellet Nilen NB: Ny dato

onsdag 28/11-18

Tidspunkt: 19:00 til 20:00

Tønsberg og Færder bibliotek

Rom/Sal: Blackboxen

Tema: Foredrag

Målgruppe: Alle

Pris: kr 100

Billettinfo: Billetter kan skaffes på Ticketmaster  

Terje Tvedt foto privat
Foto: Privat

Det skjer mye utenfor landets grenser som påvirker og interesserer oss. I denne serien vil du møte personer med kunnskap om nettopp dette. Fra smått til stort, fra historisk til brennaktuelt.

Terje Tvedt vil snakke om hvordan kampen om vannressursene  har formet og vil påvirke forholdet mellom land, folkegrupper og fattige og rike. Over halvparten av verdens mennesker lever langs elver som deles av to eller flere land. Maktkampenom internasjonale elver er derfor en kamp med global rekkevidde. Tvedt vil spesielt snakke om hva som skjer langs den mest sagnomsuste av alle elver, Nilen.  

Terje Tvedt er professor i historie og geografi. Han har publisert en rekke bøker om vannets betydning, står bak et nibindsverk om vannets historie, og har laget flere prisbelønte filmer om vann.

NB: Da Terje Tvedt har fått et utenlandsoppdrag er foredraget flyttet til 28. november. Vi beklager dette. De som allerede har kjøpt billett kan benytte den 28. november, mens de som ikke kan komme har fått e-post om å sende e-post til aslak@tnb.no slik at billetter blir refundert av Ticketmaster. 

 

Loading Events Flere arrangementer i Vestfoldbibliotekene:
En rød telefonboks med bøker. Foto.

Åpning av Lesekiosk på Sandefjord stasjon

lørdag 15/08-20, kl 14:00

Sandefjordbibliotekene

Sandefjord stasjonTranslate »