Julekonsert med Tønsberg Storband

Rom/Sal: Ruinene

Tema: Musikk

Pris: kr 200

Billettinfo: Billetter kan kjøpes på Urijazz Urijazz-medlem kr 150. Urijazz-ungdom gratis

Tønsberg Storband Foto Privat
Foto: Privat

Tønsberg Storband har gledet jazzpublikummet i byen i mange år, de siste årene også med sine julekonserter i biblioteket. I adventstiden samler storbandet seg i bibliotekets underetasje for å gi byens folk julemusikk med storbandvri. Naturlig nok blir det også noen julesanger som kanskje er mer kjent i USA enn i Norge. Tønsberg Storband og Urijazz har etablert en tradisjon med disse konsertene mellom bøker og klosterruiner. Publikum slutter opp om konsertene, som representerer en annerledes setting enn de andre julekonsertene. Storbandet er en institusjon i byens musikkliv og står på programmet hos Urijazz hver eneste sesong! Tønsberg Storband har allerede feiret 25 års virke i 2016, men holder fram og er bedre enn noen gang.

Frode Grøtting – leder, dirigent
Jeanette Kristiansen – vokal