Kinotek: Karsten og Petra på vinterferie

Tema: Film

Karsten og Petra på vinterferie Illustrasjon SF Norge
Illustrasjon: SF Norge

Den andre barnefilmen med suksess på kino, om de to bestevennene Karsten og Petra, basert på Tor Åge Bringsværds populære bøker. Denne gangen står årets vinterferie for turen.

De to bestevennene reiser på hyttetur med Esther og morfar. Kosedyrene, frøken Kanin og Løveungen, er selvfølgelig med. I en hel uke skal de gå masse på ski og øve seg på å stå i nedoverbakke. Men Karsten er ikke så flink til å gå på ski og synes at bakken er litt skummel. På nabohytta bor Petter, han er både tøff og flink til å stå på ski. Karsten tror at Petra er mer opptatt av Petter enn av ham og bestemmer seg for å delta i et hopprenn – for å vise Petra at han er like flink som Petter.

Passer fra 3 år.
Norsk tale, Norsk tekst
Varighet: 1t 12min
Illustrasjonsbilde #Endeliglørdag. Kanvaspennal, med fire tekstiltusjer i ulike farger og noen paljetter.
#Endeligørdag

EndeligLørdag: Dekorering av pennal