Kinotek: Blekkulf – Nye bestevenner

Tema: Film

Blekkulf- Nye bestevenner
Foto: SF Norge

Gjennom 7 episoder fylt av spenning og moro blir vi kjent med Blekkulf og alle vennene hans.

Blekkspruten Blekkulf er verdens beste miljøhelt. Han har alltid en smart løsning på alle problemer han og vennene hans møter på i havet, enten det er farlige skatter i skipsvrak, spøkelsesgarn, oljesøl, overfiske eller farlig søppel. Blekkulf rydder, fikser og ordner opp!

Vi møter den skvetne prompefulle Pelle reke, gladlaksen Sprelline, Svanhild som er ekspert på menneskeverden, Krabbelars som kan alt om havets historie, den eksentriske musikeren
Rokkeruth, samt de grådige steinbittene Stein og Bitten som alltid lager bråk. Blekkulf er en fargerik animasjonsserie for de minste hvor både barn og voksne kan lære seg mange lure triks for å bli ekte miljøhelter. Og Blekkulfs aller beste triks er: Ingen kan gjøre alt, men alle kan gjøre noe!

Passer fra 3 år.
Norsk tale
Varighet: 50min

Piken del