Kinotek for barn: Elias og kongeskipet

mandag 14/10-19

Rom/Sal: Bjørneboe

Tema: Film

Elias og kongeskipet
Elias og kongeskipet Foto: SF Norge

Dette er kinosuksessen og langfilmen om den lille redningsskøyta Elias. Den er laget spesielt for det store kinolerretet og ble tatt imot med begeistring av kritikerne.

Endelig en barne- og familiefilm som er like underholdende for voksne som for barn! Et gjensyn med mange kjente og kjære fra TV-serien på TV2, men det er også nye festlige bekjentskaper som bl.a. forskningsskipet Sinus og marinejegerbåten Kaptein Krutt. Sammen med disse to deltar Elias i en ekspedisjon nordover for å finne Kongeskipet som har forsvunnet på mystisk vis.

Serien om Elias har høstet mange lovord både i Norge og utlandet. Bl.a. ble den tildelt juryens fagpris under årets Gullrutefest, og den var nominert som en av verdens beste TV-serier for barn av det internasjonale TV-akademiet i New York.

Passer for alle aldre.
Norsk tale