Klimabrølet Tønsberg

Tema: Annet, Musikk

Klimabrølet aktører

Vi krever handling!
Møt opp til Norgeshistoriens største markering, for vår tids viktigste sak: KLIMAET. Målet for markeringen, som skjer samtidig i de fleste store byene i Norge, er at politikerne treffer tiltak slik at vi når 1.5-gradersmålet i tråd med Parisavtalen.

Barn og unge over hele verden har samlet seg i gatene til støtte for klimasaken, og vi har ikke tenkt til å la dem stå alene. Fredag 30. august samles vi i tusentall over hele landet, for å gi politikerne mot til å prioritere klimasaken.

KOM SELV OG INVITER ALLE DINE VENNER!

Programmet på scenen i Tønsberg:
Musikk og appellanter:
Bellman/Einar Flaa/Ida Stein/Elfi Sverdrup/Next Life/Pia Pernille Buset Aasvang/Charlotte Øster

Konferansierer:
Loni Bjerkholt-Pedersen
Marianne Hartvåg

I samarbeid med Uro Kafé og Bar, Grønt Event, Grønn Øy festival, Skjærgårdsmat, Tønsberg Sentrum, Pulserende Kystperle og Klimabrølet.

Link til Klimabrølet Tønsberg på Facebook

Oversikt over andre arrangementer i andre byer finner du her

Vil du bidra i Tønsberg?
Kontakt Aslak Larsen ved Tønsberg og Færder bibliotek på aslak@tnb.no

Illustrasjonsbilde #Endeliglørdag. Kanvaspennal, med fire tekstiltusjer i ulike farger og noen paljetter.
#Endeligørdag

EndeligLørdag: Dekorering av pennal