Kokkeklovnene – Familieforestilling

Billettinfo: Billetter kan skaffes på Ticketmaster

Kokkeklovnene Foto Teater Okolo
Foto: Teater Okolo

Kokkeklovnene er en humoristisk nysirkusforestilling full av rykende sjongleringstriks fra kjøkkenet med rødbeter, sleiver og visper! Den russiske kokka Nista Kommunista liker disiplin. Med sitt omreisende kjøkken reiser hun rundt med den spanske lærlingen. Han er ikke helt enig i at russisk rødbetsuppe er verdensmat og sjarmerer publikum med spanske oppskrifter. Uenigheten om det er Russland eller Spania som har best mat gir rom for mange morsomme øyeblikk mellom to ulike kokkekarakterer. Det du får servert viker unna oppskriften!

Av Teater Okolo med Darina Cizkova og Diego Belda

Passer fra 4 år.
Vi ber publikum respektere aldersanbefalingen på hvert arrangement da opplevelsen fort kan forringes med for mange barn under målgruppen.

Illustrasjonsbilde #Endeliglørdag. Kanvaspennal, med fire tekstiltusjer i ulike farger og noen paljetter.
#Endeligørdag

EndeligLørdag: Dekorering av pennal