Konsert med Tønsberg Storband

Rom/Sal: Ruinene

Tema: Musikk

Pris: kr 200

Billettinfo: Billetter kan kjøpes på TicketCo + avgift og ved inngangen fra kl. 18.00. Urijazzmedlem kr 150 og Urijazzungdom gratis

Carl Henrik Kværne Nilsen Foto Frank Suhr
Carl-Henrik Kværne Nilsen Foto: Frank Suhr, Urijazz

Tønsberg Storband har gledet jazzpublikummet i byen i mange år, og i det siste også med faste julekonserter i biblioteket. Storbandet har et vidt repertoar, og har utfordret og utviklet seg gjennom mange prosjekter og med ulike gjestesolister. Julekonserten er imidlertid en ganske så stabil og tradisjonsrik konsert, denne gang med Carl-Henrik Kværne Nilsen som gjestevokalist i anledning Urijazz sitt jubileumsår.

Carl-Henrik har vært med bandet tidligere, og har som vokalist utmerket seg både på TV og i en egen, fullsatt konsert på Chat Noir i Oslo i våres.

Storbandet ledes for tiden av Frode Grøtting, og Jeanette Kristiansen er storbandets faste vokalist. Arrangør er Tønsberg Storband og Urijazz.