Kunnskapsriket: Omvendt ingeniørkunst: Å stjele innovative løsninger fra naturen

mandag 14/01-19

Tema: Foredrag

Jonas Kristiansen Nøland Foto  USN
Foto: USN

Naturen inneholder et helt wikipedia av innovative løsninger. Hvordan kan vi stjele ideer fra naturen for å utvikle nye bedriftsstrategier og nye “startups”? Hvilke urgamle “oppfinnelser” kan vi ta nytte av for å løse de store utfordringene.

Hør førsteamanuensis Jonas Kristiansen Nøland holde foredrag om vidundermaskinene i naturen.

Nysgjerrig på hva som skjer på forskningsfronten i regionen vår? I samarbeid med Universitetet i Sørøst-Norge kan du i serien Kunnskapsriket høre forskere presentere sitt arbeid om alt mellom himmel og jord.

Plakat med informasjon om åpent medvirkningsmøte
Torsdag 13. august kl. 18 inviteres du med på innspillsmøte for innredning og uteområde for Hof flerbrukshus.

Hof flerbrukshus – åpent medvirkningsmøte

torsdag 13/08-20, kl 18:00

Holmestrandbibliotekene

Hof kultursal

En rød telefonboks med bøker. Foto.

Åpning av Lesekiosk på Sandefjord stasjon

lørdag 15/08-20, kl 14:00