Litterær konsert med Bård Torgersen og Dario Fariello – Pop up-biblioteket NB! flyttet til Gulating Pub

torsdag 05/12-19

Rom/Sal:

Tema: Litteratur, Musikk

Pris: kr 100

Billettinfo: Billetter kan skaffes på Ticketmaster. NB: Kun 30 plasser. Eventuelle billetter som ikke er solgt innen kl. 19.00 samme dag kan kjøpes i døra fra kl. 19.30

Bård Torgersen og Dario Fariello Foto: Jarle Vidme

Bokåret 2019 – Biblioteket popper opp der du minst venter det!
Vi feirer Bokåret 2019 med pop up-bibliotek på en rekke arenaer i Tønsberg og Færder. I tillegg til det du får oppleve på biblioteket, arrangerer vi i samarbeid med andre aktører alt fra forfattermøter til litterære konserter, foredrag og forestillinger som befinner seg i grenseland mellom litteratur, musikk og teater. Vårt ønske er å gi deg litterære opplevelser som både berører, inspirerer og overrasker!

NB! Konserten er flyttet til Gulating Pub. Her får du oppleve det beste fra to verdener når vi inviterer til en serie litterære konserter. Forfattere, slampoeter og musikere serverer poesimagi når poesi, spoken word og kortprosa blandes i en herlig miks med god og nyskapende musikk.

Litterær konsert med Bård Torgersen og Dario Fariello
Bård Torgersen er forfatter og artist, og regnes som en av pionerene innen norsk elektronika og rave. «Se der danser bestefar,» messer han i en av de nye låtene fra albumet all driten jeg hiver i søpla blir til stjerner om natta. Denne kvelden får vi se nettopp det – en mann i sin beste alder, som gir det han har, og litt til. Med seg har han multiinstrumentalist Dario Fariello. Sammen maner de fram medrivende beats og poetisk vokal i denne forestillingen som befinner seg i skjæringspunktet mellom konsert, ritual og teater.

Aldersgrense 18 år
Barn i følge med voksen

I samarbeid med Gulating Pub, Urijazz, Nonfigurativ Musikk og nyMusikk Vestfold.

NB: På Gulating Pub, Nedre Langgate 28 b

Plakat med informasjon om åpent medvirkningsmøte
Torsdag 13. august kl. 18 inviteres du med på innspillsmøte for innredning og uteområde for Hof flerbrukshus.

Hof flerbrukshus – åpent medvirkningsmøte

torsdag 13/08-20, kl 18:00

Holmestrandbibliotekene

Hof kultursal

En rød telefonboks med bøker. Foto.

Åpning av Lesekiosk på Sandefjord stasjon

lørdag 15/08-20, kl 14:00