Litterær konsert med Gine Cornelia Pedersen og Øyunn – Pop up-biblioteket

Rom/Sal: Uro Kafé og Bar

Tema: Litteratur, Musikk

Pris: kr 100

Billettinfo: Billetter kan skaffes på Ticketmaster. NB: Kun 30 plasser. Eventuelle billetter som ikke er solgt innen kl. 19.00 samme dag kan kjøpes i døra fra kl. 19.30

Gine Cornelia Pedersen Foto Håkon Borg Øyunn Foto David Dundas

Bokåret 2019 – Biblioteket popper opp der du minst venter det!
Vi feirer Bokåret 2019 med pop up-bibliotek på en rekke arenaer i Tønsberg og Færder. I tillegg til det du får oppleve på biblioteket, arrangerer vi i samarbeid med andre aktører alt fra forfattermøter til litterære konserter, foredrag og forestillinger som befinner seg i grenseland mellom litteratur, musikk og teater. Vårt ønske er å gi deg litterære opplevelser som både berører, inspirerer og overrasker!

På Uro kafé og Bar får du oppleve det beste fra to verdener når vi inviterer til en serie litterære konserter. Forfattere, slampoeter og musikere serverer poesimagi når poesi, spoken word og kortprosa blandes i en herlig miks med god og nyskapende musikk.

Litterær konsert med Gine Cornelia Pedersen og Øyunn
Forfatter og skuespiller Gine Cornelia Pedersen fikk Tarjei Vesaas´ debutantpris for romanen Null i 2013 og har gitt ut tre romaner. Hun er også kjent i rollen som Nenne i TV-dramaet Unge lovende og har blitt nominert til Gullruten to ganger. Gine jobber for tiden med en roman som har arbeidstittel Fortetning av tåke.

Trommeslager, artist og komponist Øyunn, også kjent som Siv Øyunn Kjenstad, har laget et solo bestillingsverk for Oslo World. I 2018 komponerte og fremførte hun musikken til Begjær under almene ved Nationaltheatret. Hun spiller blant annet med Efterklang og Bugge Wesseltoft. Øyunn arbeider for tiden på sin debutplate.

De har blitt utfordret til å lage en helt ny litterær konsert som de lover skal bli både vakker, spennende og utfordrende.

Aldersgrense 18 år
Barn i følge med voksen

I samarbeid med Uro Kafé og Bar, Urijazz, Nonfigurativ Musikk og nyMusikk Vestfold.

NB: På Uro Kafé og Bar i Tønsberg

Vestmark med Erling Pedersen