Litterær konsert med Valkyrien Allstars, Fredrik Høyer, Bendik Baksaas og Evelyn Rasmussen Osazuwa – Pop up-biblioteket

torsdag 22/08-19

Rom/Sal:

Tema: Litteratur, Musikk

Pris: kr 325

Billettinfo: Billetter til unummererte sitteplasser kan skaffes på TicketCo fra 2. mars kl. 10.00

Bendik Baksaas & Fredrik Høyer Foto: Signe Fuglesteg Luksengard Evelyn Osazuwa Rasmussen Foto: Emilie Pat. Williams Valkyrien Allstars Collage: Privat

Bokåret 2019 – Biblioteket popper opp der du minst venter det!
Vi feirer Bokåret 2019 med pop up-bibliotek på en rekke arenaer i Tønsberg og Færder. I tillegg til det du får oppleve på biblioteket, arrangerer vi i samarbeid med andre aktører alt fra forfattermøter til litterære konserter, foredrag og forestillinger som befinner seg i grenseland mellom litteratur, musikk og teater. Vårt ønske er å gi deg litterære opplevelser som både berører, inspirerer og overrasker!

Opplev noe helt utenom det vanlige i denne litterære konserten i tre deler i Foynhagen! Fredrik Høyer er kjent for sin særegne form for spoken word-poesi. Med en fascinasjon for rap, hip-hop og jazzlyrikk blander han ofte punchlines og oppfinnsomme rim med humor og lekenhet. Denne kvelden møter du ham først sammen med jazz- og elektronikamusiker Bendik Baksaas og verdensmester i slampoesi, Evelyn Rasmussen Osazuwa i en forrykende blanding av poesi, beats og musikk.

Etter pausen opptrer Fredrik sammen med Valkyrien Allstars med Tuva Syvertsen i spissen. Kvelden avsluttes med en minikonsert med Valkyrien Allstars, publikumsfavorittene som siden oppstarten i 2005 har vært et friskt og sjangerlekende pust i den norske musikkfloraen med sin unike sound.

I samarbeid med Foynhagen.

NB: I Foynhagen i Tønsberg

Bendik Baksaas & Fredrik Høyer Foto: Signe Fuglesteg Luksengard