Litterært samtaleforum

Rom/Sal: Avdeling Tjøme

Tema: Litteratur

Bokstabel med kaffekopp

Lyst til å lytte til kjente og ukjente litterære tekster og drøfte mellommenneskelige fenomener? Bli med på litterært samtaleforum.
Torsdag 14. februar starter vi opp med et nytt tilbud på biblioteket: «Litterært samtaleforum». Tema denne kvelden vil være «Lykke og kjærlighet» i anledning St. Valentinsdagen.
De neste møtene vil bli torsdag 14. mars og torsdag 11. april. Hva temaene blir på disse kveldene, kan du våre med på å bestemme.
Det vil også bli mulig å lære litt om hva som gjør en tekst god eller gripende — samt å dele gode leseropplevelser.

Leder for møtene vil være forfatter Eva Mjøen Brantenberg.
Eventuelle spørsmål angående arrangementet kan rettes til Eva Mjøen  Brantenberg på mobil 90 18 77 81.

I samarbeid med Tjøme folkebibliotekets venner.

Åpnet for alle- gratis inngang
Lett servering- kaffe/te og noe å bite i

Illustrasjonsbilde #Endeliglørdag. Kanvaspennal, med fire tekstiltusjer i ulike farger og noen paljetter.
#Endeligørdag

EndeligLørdag: Dekorering av pennal