Lørdagsuniversitetet: Hvordan bli mer kreativ?

lørdag 19/09-20

Tema: Debatt og samtale, Foredrag

Billettinfo: Billetter kan skaffes på Ticketmaster fra 4.9 kl. 14

Marit G Engeset Foto  Tania M. Olsen USN
Marit G. Engeset Foto: Tania M. Olsen USN

Ofte er vi i situasjoner der vi har behov for å tenke nytt, og dette kan føles vanskelig. «Jeg er så lite kreativ» sier mange. Er det slik at kreativitet er noe medfødt? Forskning tyder på at det ikke er slik, men at alle kan trene opp sin evne til å tenke kreativt. Nøkkelen ligger i å være bevisst på hvordan vi bruker hjernen når vi løser problemer.

Hør Marit Engeset som er førsteamanuensis ved USN Handelshøgskolen snakke om forskning på hva som påvirker kreativitet og kreativ tenking.

I samarbeid med Universitetet i Sørøst-Norge kan du i programserien Lørdagsuniversitetet høre forskere presentere sitt arbeid om alt mellom himmel og jord.

Vi ønsker at dere skal være trygge når dere kommer på våre arrangementer. Det vil derfor være billetter og begrenset antall plasser på de fleste arrangementene. Alle arrangementer krever navn og telefonnummer på grunn av smittesporing. Disse opplysningene vil slettes etter 14 dager. Følg nøye med på våre nettsider om hvordan du skal melde deg på hvert enkelt arrangement. Med forbehold om programendringer.