MAKEit: Brettspillkveld

Rom/Sal: Kreatoriet

Tema: Spill

Brettspillkveld

Vi inviterer til brettspillkveld på biblioteket hvor du kan ta med venner og møte andre. Du kan velge fra vårt utvalg, eller ta med egne spill som du kan dele med andre! Her kan du bli kjent med nye mennesker og ta en pause fra en stressende hverdag. Vi spiller alt fra Varulv og Exploding Kittens til Pokémon Monopol og Ticket to Ride.

Vi serverer snacks og drikke. Velkommen!

MAKEit er en programserie for ungdom og unge voksne med fokus på makerspace og gaming. Vi driver med blant annet spillkonkurranser, cosplayworkshop, 3D-modellering og teknologi. Eventene er planlagt og arrangert av ungdom, og vi ønsker deg velkommen uavhengig av kulturell bakgrunn. Her kan du enten lære noe nytt, eller lære bort til andre! Vi holder til i Kreatoriet i underetasjen på biblioteket! For 13-25 år.

Alle MAKEit-arrangementene våre er gratis!