AVLYST! MAKEit: Cosplay Workshop med LED (del 1)

mandag 18/06-18

Rom/Sal: Kreatoriet

Tema: Verksted

Målgruppe: Ungdom

Cosplay-LED

Vi er dessverre nødt til å avlyse disse to arrangementene. Utstyret vi har bestilt har ikke klart å komme frem i posten og har antageligvis blitt borte på veien. Istedet kommer vi til å lage et nytt spillarrangement for torsdag 21. juni. Det blir sesongavslutningen for MAKEit-serien for sommeren.

Vi kommer tilbake sterke til høsten, og vil kombinere dette arrangementet med et annet kommende cosplay-arrangement. Stay tuned! Nytt program kommer i august!

Mvh Charlotte og resten av prosjektgruppa for MAKEit.

MAKEit er en programserie for ungdom og unge voksne med fokus på makerspace og gaming. Vi driver med blant annet spillkonkurranser, cosplayworkshop, 3D-modellering og teknologi. Eventene er planlagt og arrangert av ungdom, og vi ønsker deg velkommen uavhengig av kulturell bakgrunn. Her kan du enten lære noe nytt, eller lære bort til andre! Vi holder til i Kreatoriet i underetasjen på biblioteket! For 13-25 år.

Alle MAKEit-arrangementene våre er gratis!

Cosplay-LED

AVLYST! MAKEit: Cosplay Workshop med LED (del 1)

mandag 18/06-18, kl 16:00

Kreatoriet