MAKEit: Introduksjon til LARP-kamp (Live Action Roleplay)

torsdag 31/05-18

Rom/Sal: Kreatoriet

Tema: Verksted

Målgruppe: Ungdom

Larp kamp1
LARP-kamp

Vi går igjennom grunnelementene i Live Action Roleplay-kamp! Dette er kamp ved hjelp av kunstige våpen som ikke brekker armer og ben. Du kan bruke våpenprops du har laget ved tidligere workshoper i Kreatoriet, eller låne av oss hvis ikke du har selv. Velkommen til en morsom og eventyrlig ettermiddag!

MAKEit er en programserie for ungdom og unge voksne med fokus på makerspace og gaming. Vi driver med blant annet spillkonkurranser, cosplayworkshop, 3D-modellering og teknologi. Eventene er planlagt og arrangert av ungdom, og vi ønsker deg velkommen uavhengig av kulturell bakgrunn. Her kan du enten lære noe nytt, eller lære bort til andre! Vi holder til i Kreatoriet i underetasjen på biblioteket! For 13-25 år.

Alle MAKEit-arrangementene våre er gratis!