MAKEit: Jackbox.tv – partyspill & quiz

Tema: Spill

Jackbox
Ta med mobilen og bli med! Foto: Jackbox Games

Vi inviterer til en sosial med kveld med mye humor og påfunn. Jackbox-spillene involverer 8 spillere i ulike dilemmaer og kreative utfordringer, og de resterende i publikum er med på å stemme på de beste svarene. Vi deler inn spillerne i grupper på 8 og bytter på å være deltagere og publikum. Dette blir garantert gøy og jo flere jo bedre, så bli med! Alt du trenger for å delta er en mobiltelefon.

MAKEit er en programserie for ungdom og unge voksne med fokus på makerspace og gaming. Vi driver med blant annet spillkonkurranser, cosplayworkshop, 3D-modellering og teknologi. Eventene er planlagt og arrangert av ungdom, og vi ønsker deg velkommen uavhengig av kulturell bakgrunn. Her kan du enten lære noe nytt, eller lære bort til andre! Vi holder til i Kreatoriet i underetasjen på biblioteket! For 13-25 år.

Alle MAKEit-arrangementene våre er gratis!

Spill og moro

fredag 19/07-19, kl 12:00

Kreatoriet

|Gjentakende Hendelse (Se alle)