MAKEit: Perleworkshop : Vi perler pixelart!

torsdag 20/12-18

Tidspunkt:

14:00 til 19:00

Rom/Sal: Kreatoriet

Tema: Verksted

Perling
Perleworkshop

Vi fortsetter å perle våre favoritter fra retrospillenes verden – alt fra Pokemon til Undertale, eller hva du enn måtte ønske. Biblioteket stiller med perler i alle farger, brett, strykejern, mønstre og avslappende bakgrunnsmusikk. Du kan gjerne ta med eller lage egne mønstre hvis du vil.

Anbefalt fra 10 år. Dropp-inn fram til kl. 19.00. Velkommen til Kreatoriet i underetasjen!

Gratis.

MAKEit er en programserie for ungdom og unge voksne med fokus på makerspace og gaming. Vi driver med blant annet spillkonkurranser, cosplayworkshop, 3D-modellering og teknologi. Eventene er planlagt og arrangert av ungdom, og vi ønsker deg velkommen uavhengig av kulturell bakgrunn. Her kan du enten lære noe nytt, eller lære bort til andre! Vi holder til i Kreatoriet i underetasjen på biblioteket! For 13-25 år.

Alle MAKEit-arrangementene våre er gratis!