MAKEit: Play2gether: Life is Strange – Before the Storm

Målgruppe: Ungdom

BeforetheStorm
Life is Strange - Before the Storm

Dette er en ny serie der vi spiller et spill sammen på storskjerm og diskuterer valgene man tar. Vi utforsker et episodebasert spill en gang i måneden, der valgene man tar påvirker handlingen i spillet. Life is Strange, The Walking Dead og Among the Sleep er eksempler på spill der det er en god anledning til å få en interessant diskusjon om spillopplevelser. Dette passer også for deg som er nysgjerrig på spill, men som ikke har spilt så mye fra før.

Anbefalt fra 13 år.

MAKEit er en programserie for ungdom og unge voksne med fokus på makerspace og gaming. Vi driver med blant annet spillkonkurranser, cosplayworkshop, 3D-modellering og teknologi. Eventene er planlagt og arrangert av ungdom, og vi ønsker deg velkommen uavhengig av kulturell bakgrunn. Her kan du enten lære noe nytt, eller lære bort til andre! Vi holder til i Kreatoriet i underetasjen på biblioteket! For 13-25 år.

Alle MAKEit-arrangementene våre er gratis!